Pantamera
Dela:

Aktuell information

Observera att pantetiketter ska beställas via mail, avtal@returpack.se . Välkomna med Era beställningar.

2015-06-04
Pant på saft?

Ett antal leverantörer av saft har visat intresse att frivilligt ansluta sina produkter till det svenska pantsystemet. Från Returpacks sida ser vi positivt på det och en utredning av möjligheterna att öppna pantsystemet för frivillig anslutning av saftprodukter pågår. Vi  behöver både ta reda på hur stort intresset för frivillig anslutning av saftprodukter är, och hur stor volym det kan handla om.

Är du producent eller importör av saft idag och intresserad av att ansluta din produkt till pantsystemet måste du först teckna ett avtal med oss på Returpack. Villkoren för ett frivlligt avtal utreds för närvarande. Normalt sett är handläggningstiden för en ny produkt omkring 6 veckor, i det ingår förpackningstester, artikelregistrering och avtalsskrivning.

Är du redan ansluten till pantsystemet via någon av de produkter som omfattas av förordningen? Då kan du, under förutsättning att saftprodukterna uppfyller de tekniska krav som ställs på produkterna, ansöka om att ansluta saftprodukter under hösten. Tidigast den 1 september. Du kan redan nu skicka in dina produkter för test.

Vill du veta mer om frivillig anslutning av saftprodukter kan du kontakta Sara Bergendorff, sara.bergendorff@returpack.se


2015-05-11
Behöver du nya etiketter i sommar?

Beställ dina nya etiketter senast måndag den 29 juni om du vill försäkra dig om att få dina etiketter i tid. Beställningar som inkommer efter detta datum kan inte levereras förrän tidigast vecka 33. Vårt tryckeri har semesterstängt veckorna 30-31.

Under veckorna 28-31 kommer vi att ha lägre bemanning vilket gör att produktregistreringar och avtalsfrågor kan ta något längre tid än vanligt.

Vi önskar er en riktigt fin sommar!

 

Aktuellt:

▸ Nyhetsarkivet